Kraamzorg voor jullie in Zwolle en omstreken
Ik ben Wiemke
Ik zal uitleggen waarom ik graag als ZZP-er in de kraamzorg werk.

 

 

Ik ben Wiemke, geboren in 1966, woon in Zwolle, ben getrouwd met Leendert en heb 3 grote volwassen zonen. In het verleden heb ik gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heb ik gewerkt bij Achmea Health Centers. Ik ben daarna gespecialiseerd in Pilates en Yin-Yoga, omdat ik dat absoluut heel fijn vond om te doen.

Ik werk het liefst ontspannen, ik wil graag mezelf kunnen zijn. Ik vind het belangrijk alles zo natuurlijk en mindfull mogelijk te doen. Vanuit die staat van zijn is bij mij de wens kraamverzorgster te worden ook gerealiseerd.

In de zomer van 2016 heb ik mijn diploma gehaald bij de branche erkende opleiding aan het Deltion in Zwolle. Na alle stages en werkzaamheden was ik in de zomer van 2018 in totaal bij 80 gezinnen geweest. Dat was best veel. Voor mij is daardoor heel duidelijk geworden dat ik het liefst bij gezinnen ben van vóór de geboorte tot en met een week na de bevalling. Je krijgt dan een mooie band met iedereen en het is het fijnst voor allemaal. Geen stress!

Het mooist vind ik het om alles door elkaar en met elkaar te combineren. Daarom werk ik nu als ZZP-er in de kraamzorg.

Ik plan voor ieder gezin 4 weken in mijn agenda. Dat betekent ook dat in de tijden dat ik niet bij een gezin ben, ik tijd genoeg heb om Pilates en Yin-Yoga lessen te geven. Tijdens de bevalling is de Yin-Yoga mindfulness en state-of-mind heel handig. Uiteraard is een combinatie ontstaan en kan ik ZwangerFit en MoederFit geven. Vraag me wat je wilt.

Lieve groet,
Wiemke

Beschikbaarheid

Ik heb plek voor jullie in de agenda uitgerekend bent eind maart.

Maar vraag me toch jullie te bellen, want ik heb door mijn stages en werkzaamheden veel leuke collega’s ontmoet en misschien kan ik jullie een tip geven!

 

Dankzij Wiemke hebben wij een prachtige kraamweek gehad. Wat ik echt een meerwaarde vond is dat ze bij de bevalling was en aansluitend bleef voor de eerste kraamdag. Het is zo waardevol als je samen de bevalling kunt bespreken! Wiemke heeft ons echt vertroeteld en onze oudere zoon was echt gek op haar!

mei 2021

Hartelijk bedankt voor jouw fijne zorg en toewijding tijdens onze kraamperiode. Je bent een heel fijn en prettig persoon! We zullen je ook van harte aanbevelen.
september 2020

We hebben zo’n goeie start gehad en we zijn heel dankbaar hoe je ons op weg hebt geholpen! We kunnen je weer laten gaan omdat we er klaar voor zijn! Al moeten we nu zelf flink aan de bak in het huishouden. Je hebt echt enorm veel werk verricht!
maart 2020