Kraamzorg voor jullie in Zwolle en omstreken
Ik ben Wiemke
Ik zal uitleggen waarom ik graag als ZZP-er in de kraamzorg werk.

 

 

Ik ben Wiemke, geboren in 1966, woon in Zwolle, ben getrouwd met Leendert en heb 3 grote volwassen zonen. In het verleden heb ik gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heb ik gewerkt bij Achmea Health Centers. Ik ben daarna gespecialiseerd in Pilates en Yin-Yoga, omdat ik dat absoluut heel fijn vond om te doen.

Ik werk het liefst ontspannen, ik wil graag mezelf kunnen zijn. Ik vind het belangrijk alles zo natuurlijk en mindfull mogelijk te doen. Vanuit die staat van zijn is bij mij de wens kraamverzorgster te worden ook gerealiseerd.

In de zomer van 2016 heb ik mijn diploma gehaald bij de branche erkende opleiding aan het Deltion in Zwolle. Na alle stages en werkzaamheden was ik in de zomer van 2018 in totaal bij 80 gezinnen geweest. Dat was best veel. Voor mij is daardoor heel duidelijk geworden dat ik het liefst bij gezinnen ben van vóór de geboorte tot en met een week na de bevalling. Je krijgt dan een mooie band met iedereen en het is het fijnst voor allemaal. Geen stress!

Het mooist vind ik het om alles door elkaar en met elkaar te combineren. Daarom werk ik nu als ZZP-er in de kraamzorg.

Ik plan voor ieder gezin 4 weken in mijn agenda. Dat betekent ook dat in de tijden dat ik niet bij een gezin ben, ik tijd genoeg heb om Pilates en Yin-Yoga lessen te geven. Tijdens de bevalling is de Yin-Yoga mindfulness en state-of-mind heel handig. Uiteraard is een combinatie ontstaan en kan ik ZwangerFit en MoederFit geven. Vraag me wat je wilt.

Lieve groet,
Wiemke

Beschikbaarheid

Ik heb nog plek in de agenda.

Maar als tijdens ons overleg blijkt dat het toch een beetje krap wordt qua planning, dan kan ik jullie wel tips geven. Ik heb door mijn stages en werkzaamheden veel leuke collega's ontmoet!

 

Wiemke is echt een baken voor ons geweest met haar rust, ritme, adviezen, tips, complimenten en vertrouwen dat ze uitsprak naar ons. Niet aanwezig en toch weer wel, precies wat we fijn vinden. Daardoor konden we ons zelf zijn. Daarnaast heeft ze ons echt zoveel geleerd en mochten we ontdekken en groeien als kersverse ouders.

oktober 2022

Wiemke heeft een hele bijzondere baan als kraamverzorgster, waar ze super goed in is. Ze heeft ons bemoedigd, vertrouwen gegeven en heel veel waardevolle tips gegeven. Daar zijn we heel dankbaar voor.

juli 2022

Wiemke heeft ons goed verzorgd is gezellig en heeft een luisterend oor. Ze heeft ons veel geleerd en we zijn haar onwijs dankbaar. Ze is een mooi mens!
augustus 2022